Mateusz Gessler pochodzi z rodziny restauratorów. Jego ciotką jest Magda Gessler, gwiazda "Kuchennych rewolucji" i posiadaczka kilku restauracji. Także Mateusz Gessler prowadzi restauracje. Znany jest też z takich programów telewizyjnych jak w "MasterChef Junior", "Hell's Kitchen. Piekielna kuchnia" czy "Para do gara".

Reklama

Ewelina Ślotała z wykształcenia jest prawniczką. Pisze też książki, w których obnaża życie elit oraz celebrytów. Jej poprzednia książka nosi tytuł "Żony Konstancina", a kolejna - "Rozwódki Konstancina". Wspomniała w niej m.in. o Mateuszu Gesslerze.

Ekskluzywne imprezy w Konstancinie

Reklama

"Oczywiście szykując imprezę, o której wszyscy będą mówić przez kolejne kilka miesięcy, zatrudnia się profesjonalnych kucharzy. Uznaniem w Konstancinie cieszy się Mateusz Gessler i jego ekipa pomocników, kelnerów i asystentów. Pani domu bierze udział w wyborze menu, mistrz zajmuje się resztą - przywozi swoje stoły, sprzęty, patelnie. Bar z alkoholami pasującymi do wybranych dań również będzie gotowy, a barman przygotuje najmodniejsze drinki dla pań, panom zaś odradzi dolewanie coli do whisky, której butelka kosztowała tyle, ile wynosi jego trzymiesięczny czynsz za mieszkanie. Wszyscy z obsługi znają każdego gościa po nazwisku - ba, wiedzą nawet, jakie kto lubi alkohole. Konstancinianie to uwielbiają, a personel uwielbia ich napiwki. Za kucharza i jego ekipę na całą noc — w zależności od liczby gości i menu — gospodarz zapłaci nawet 100 tysięcy złotych" - napisała Ewelina Ślotała w swojej książce.